Av7oManiA
Добре дошли във Av7oManiA !
Ето няколко причини, защо да се регистрирате !

- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари/теми.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Ще може да виждате изображенията.
- Ще може да виждате връзки/линкове.
- Ще можете да използвате Чат-а на форума.
- Ще можете да използвате всички допълнителни функции на форума.
- Ще имате право да пращате лични съобщения на другите потребители.
- Ще станете част от нашето голямо семейство.

Все още нямате регистрация ?
Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

Какво мисли тя за сексуалните ти фантазии

Предишната тема Следващата тема Go down

Какво мисли тя за сексуалните ти фантазии

Писане  Av7oManiA on Вто Яну 18 2011, 22:50

[You must be registered and logged in to see this image.]

Сексуалните фантазии са нещо напълно нормално както за мъжете, така и за жените. Дали обаче, ако решиш да споделиш някоя фантазия с приятелката си, тя ще се съгласи да я изпълни или по-скоро ще реагира зле? Ами, зависи от фантазията, момента и твоя подход.

Ние, жените, сме наясно с повечето често срещани мъжки фантазии. Знаем, че в сред тях е много вероятно да срещнем две (или повече) жени, които взаимно си доставят удоволствие на самотен плаж, докато ти случайно минаваш от там. Наясно сме и че въпреки несъмненото присъствие на лесбийски сцени във фантазиите ти, там има и други, по-простички неща като например свирка за събуждане сутрин.

Както се сещаш, жените не се отнасят по еднакъв начин към всички мъжки фантазии. И не са еднакво готови да ги изпълнят. Виж какви са шансовете ти приятелката ти да превърне някои от фантазиите ти в реалност.

1. Тройка

Фактът, че всеки хетеросексуален мъж има фантазии за тройка с две жени, е също толкова сигурен, колкото и факта, че повечето жени трудно биха направили нещо такова за приятеля си.

Мисълта, че искаш още една жена в леглото, буди у нас мисли от сорта на „Аз не съм му достатъчна”, „Аз не го възбуждам”, „Аз не съм достатъчно добра в леглото” и т.н.

Затова, ако решиш да споделиш тази фантазия на приятелката ти, трябва да си сигурен, че двамата си имате достатъчно доверие и се познавате и разбирате достатъчно добре. Както и че имате еднаква доза сексуален авантюризъм. В противен случай рискуваш да стигнеш до не много приятна дискусия.

Би могъл да пробваш по-безопасен вариант, в който да поканиш въображаема жена в леглото под формата на еротична история. Но имай предвид, че жените са достатъчно нерационални, за да ревнуват и от това, така че бъди внимателен.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 40%.

2. Анален секс

Той е фантазия за много мъже, тъй като много жени не се съгласяват да го превърнат в реалност. Опасенията, че може да е болезнено, некомфортно, нехигиенично и като цяло неприятно, спират не малко жени да експериментират с аналния секс.

Хубавото на тази фантазия е, че приятелката ти най-вероятно няма да се почувства обидена, ако й я споделиш. Много е вероятно и тя да си го е мислила, както и да е любопитна да го пробва, ако не го е правила досега.

При всички случаи не настоявай, ако тя е твърда в отказа си. Ако обаче се колебае и ти усещаш любопитството й, можеш да увеличиш шансовете си, като й обещаеш, че ще бъдеш много внимателен, че ще я оставиш тя да контролира нещата и че ще използвате толкова лубрикант, колкото е необходимо.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 70%.

3. Да я гледаш, докато тя мастурбира

Фактът, че това те възбужда, най-вероятно ще я поласкае и ще я накара да се чувства силна, затова споделянето на тази фантазия не крие някаква особена опасност за отношенията ви.

Проблемът тук е, че мастурбацията е нещо доста интимно за една жена и за повечето от нас допускането на друг човек до това интимно изживяване не е много лесно. Затова започни внимателно. Най-добре го направи по време на секс – вземи ръката й и я сложи на клитора й. Най-добре го направи в поза, в която тя е с гръб към теб, и в момент, в който знаеш, че тя иска да я докоснеш точно там. Дръж ръката си върху нейната и я остави тя да определя темпото и силата на натиска. След това махни ръката си и й кажи, че искаш тя да остави своята там. Кажи й, че това ти харесва. Тя може и да я махне, но може и да я задържи. Важното е, че не се чувства притисната да прави каквото и да било.

Ако малко по малко я накараш да се отпуска по този начин, може някой ден тя да реши да те изненада с пълната шоу програма.

Ако обаче усетиш, че на нея и е некомфортно да се докосва пред теб, не я притискай. Отдръпни се и изчакай – много е вероятно след известно време тя сама да се отпусне, след като вече знае за тази твоя фантазия.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 70%.

4. Да я гледаш с друг човек

Това е интересна фантазия, която обаче повечето жени трудно ще разберат. Воайорството е напълно разбираемо в случаите, когато искаш да гледаш приятелката ти да се докосва с друга жена. Виж, вариантът, в който приятелката ти е интимна с друг мъж, което също е форма на тази фантазия, би накарал повечето жени да погледнат доста изненадано.

Като цяло тя няма да се почувства заплашена от такава твоя фантазия, защото не ти, а тя е с друг човек. Поради тази причина за приятелката ти може да е интересно да си поговорите за нещо такова, но вероятността то да се случи е минимална.

Причината е проста – този тип визуална стимулация е възбуждащ за мъжете, не за жените. Със сигурност има изключения – има двойки, за които сексуалното разнообразие и споделяне, суингът и други подобни неща са напълно нормални. Но в реалния живот това са редки случаи.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 20%.

5. Да направиш порно с нея в главната роля

Това може да й се види както забавно, така и притеснително. Фактът, че искаш да я снимаш в еротично клипче, няма как да не я поласкае и да не погъделичка самочувствието й. Само че притесненията често са доста: как ще изглежда, какво ще стане с филмчето после, дали някой няма да попадне на него и т.н.

Хубавото е, че тя няма да се обиди от такава твоя фантазия. Ако обаче искаш да я убедиш да я изпълни, ще трябва да си внимателен и да действаш постепенно. Започни със снимки, преди да преминеш към видеото, и в началото не снимай лицето й. Дай й и на нея да те снима – това също ще й помогне да се отпусне.

При всички случаи спазвай две основни положения: не я снимай без нейно съгласие и не показвай филмчетата на никого.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 60%.

6. Да играете роли

Това е една от фантазиите, които са еднакво популярни сред мъжете и сред жените. Да се представяш за друг човек е начин да се отпуснеш и да освободиш най-дивата си страна, да не говорим, че е и начин за поддържане на сексуалното разнообразие. Мисълта, че приятелката ти може да е свенлива ученичка в петък вечер и развратна съблазнителка в кожени дрехи и високи токчета в събота вечер, определено не предполага скучен сексуален живот. Това важи и за нея – в реалния живот ти може да не си полицай, обаче чифт белезници от секс шопа ще ти помогнат да влезеш в роля, да задържиш малката мръсница и да я разпиташ по не много прилични начини.

Можете както да планирате игрите си, така и просто да се снабдите с някои тривиални неща – като белезниците – за случаите, когато спонтанно ще ви се прииска да направите нещо по-различно. Можеш ти да й избереш костюмче и да й го подариш, а можеш и ти самият да се преоблечеш, ако смяташ, че това ще й хареса (не забравяй все пак, че при жените фантазиите не са толкова визуални и за нея по-важно ще е да влезеш в ролята си с действия, отколкото външно.)

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 80%.

Как да споделяш фантазиите си с нея

Вероятно сам се сещаш, че ако си фантазираш за бърз секс със съседката в асансьора, това е нещо, което е по-добре да задържиш за себе си. Фантазиите, които споделяш с приятелката си, трябва да са такива, които ще харесат и на нея – само в този случай това споделяне ще доведе до взаимно удоволствие.

Ако имаш съмнения дали приятелката ти ще реагира добре на фантазията, която искаш да й споделиш, започни с намеци, не директно, за да прецениш отношението й, без да рискуваш това да доведе до скарване.
Най-важното при превръщането на каквато и да е фантазия в реалност е това да става по взаимно съгласие. И не говоря за съгласие, в която тя процежда през зъби „Добре!”, когато ти й предложиш да поканите най-добрата й приятелка с вас в леглото. Говоря за пълно съгласие, при което и двамата се чувствате еднакво комфортно с нещата, които правите в леглото.

Източник: vratovrazka.bg

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ОпИтВаМ сЕ дА БъДа СпРаВеДлИв и МиЛоСтИв нО кОгАтО мЕ пРе*бат сТаВам зВяР Див !!! ™

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Av7oManiA
Администратор
Администратор

Кара : Внимателно !
Брой мнения : 914
Точки : 2722
Репутация : 21
Настроение : Празнично
Регистрация : 14.12.2010
Местожителство : Бахамите

http://www.facebook.com/Av7oManiA http://twitter.com/#!/Av7oManiA

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите